A pályázat során fotóriporterektől várnak olyan fotókat a 2017-es fesztiválszezonról, amelyek képesek átadni a magyar fesztiválok hangulatát, a különleges pillanatokat és a fesztivál-életérzést.

Idén először amatőr fotósoknak is meghirdetik a versenyt, a fotózás iránt érdeklődő fesztiválrajongók képeit is várják a fotópályázat során.

A döntőbe jutott alkotásokból a HEINEKEN Hungária kiállítást szervez, az Év Fesztivál Sajtófotójának alkotója pedig egy 100.000 Ft értékű, fotós cikkekre beváltható vásárlási utalványt nyer.

A legjobb amatőr fotós által készített fotót egy 2018-as Fesztivál Passporttal jutalmazzák, amely 1-1 napi belépőre jogosítja fel tulajdonosát a 2018-as Efott-ra, VOLT Fesztiválra, Balaton Soundra és a Strand fesztiválra.

A képek beküldési határideje: 2017. október 3.

A sajtófotókat a heineken@uniomedia.com e-mail címen várják. Egy pályázó maximum 5 fotóval pályázhat, a fotók mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot.

Az amatőr fotókat a készítő saját Facebook és/vagy Instagram profiljára #Heineken és #Fesztivalpillanatok hashtagekkel ellátva, nyilvánosan feltöltve várják.

A pályázat leadásával a pályázó elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat.

A pályázat hivatalos oldala ITT érhető el.