Az okostelefonok között köztudottan az iPhone-ok kamerája a legjobb, de mégsem versenyezhet egy igazi, profi fényképezőgéppel. A Bitplaynél azonban úgy gondolták, hogy elegendő egy megfelelően tervezett tok ahhoz, hogy igazi kamerává válhasson az iPhone 7.

A Snap! 7 tok megfizethető áron (53 dollár - iPhone 7 Plus, illetve 50 dollár – iPhone 7) kedvező ergonómiát kínál a fotósoknak. Az iPhone-okon ugyan van egy kvázi exponáló gomb (a hangerő gombja), de sok felhasználó szerint ennek az elhelyezkedése nem a legideálisabb a fotózás során. Nem úgy a tokon lévő fizikai exponáló gombé, amely igazán kézre esik, és nem zavar be képkészítéskor.

A vékony és könnyű tokhoz kiegészítő lencsék is vásárolhatók, többek között egy HD széles látószögű objektív, de van még 3x teleobjektív, makrolencse és körkörös polarizátor is. Ezeket külön-külön megfizethető áron kínálja a cég, azonban aki valamennyi tartozékot szeretne megvenni, annak picit mélyebben kell a pénztárcába nyúlnia (kb. 300 dollár). Egy átlagos használathoz bőven elegendő egy-két plusz lencse, ami legfeljebb 100 dollárba fáj. A tokon található egy menet is, így a telefon bármilyen szabványos állványra illeszthető.

Forrás: fotoapparat.hu; hvg.hu; képek: google