A gép azonban önmagában nem elég a profi felhasználáshoz, hiszen mind a fókuszmeghajtást, mind a hangfelvételt, mind a stabil felvételi pontot különböző kiegészítőkkel segítve tudjuk arra a szintre emelni, ami már a profiknak is elég.

A különböző follow focus rendszerek, külső monitorok, különféle mikrofonok mellett egyre népszerűbbek a stabil tartást és finom mozgásokat lehetővé tevő gimbalok is, amelyek nem csak mobiltelefonokhoz és akciókamerákhoz, de komoly videós képességekkel rendelkező fényképezőgépekhez is elérhetők.

A Feiyu Tech ilyenből két típust is gyárt, mindkettőt a korábban a görög ábécé első betűjével jelölt, ma már A sorozat tartalmazza. Az A1000 modell 1 kg terhelhetőségű (min. 150 gramm), míg az A2000 típusú gimbalra 2 kg-ot elérő gépet is helyezhetünk (min. 250 gramm), azzal is megbirkózik.

Mindkét változat kapható egy karos és két karos kivitelben is, nálunk a legkomolyabb kit járt, az A2000-esből, amelyben az egy karos használathoz szükséges markolat mellett két karos markolat is megtalálható.

A csinos táskában katonás rendben megbúvó készletben a 3 tengelyes motoros gimbalhoz tehát a szimpla és dupla kar is elérhető, emellett két szett akkumulátort, külső akkumulátort töltőt, egy több ponton furatot tartalmazó gimbal talpat, valamint a vízszintezéshez és a könnyebb elhelyezéshez egy szétnyitható mini állványt is találunk.

A kiegyensúlyozáshoz a gimbal három skálázott, mozgatható tengelyt kínál, ennek segítségével kikapcsolt állapotban is könnyedén megtalálható az ideális pozíció. Ezen kívül használnunk kell a fényképezőgépet tartó talp mozgatására szolgáló két különálló csavart is, amellyel az előre-hátra, illetve a jobbra/balra billentést oldhatjuk meg. A markolatok rögzítéséhez csavaros megoldást alkalmaztak, amely azon túl, hogy biztonságos és hatékony, gyors kioldást, illetve szorítást tesz lehetővé, vagyis gyorsan és könnyedén válthatunk át a két karosról egy karosra, ha szűk helyen kell dolgoznunk.

Mind az egy karos markolatnál, mind a két karos markolatnál két-két akkumulátor oldja meg az energiaellátást, amelyek 12 órányi üzemidőt kínálnak. A lemerült akkukat a mellékelt külső töltőben frissíthetjük fel, egyszerre két akku tölthető. A töltőt micro USB kábelen keresztül táplálhatjuk, ehhez azonban adaptert nem mellékel a gyártó, bár ez manapság már nem jelenthet problémát, vélhetőleg kevesen vannak, akiknek nincs valamiféle USB-s töltőjük.

A micro USB-s táplálásnak az előnye, hogy nem csak autóban, de akár powerbankról is áttolhatjuk az energiát a gimbalokban használt akksikba.