Mint film gyártó, a Fujifilm a kutatások területén több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik. E nélkül a tapasztalat nélkül, nem lett volna lehetséges megfelelő technikai színvonal eléréséhez a színek és a tónusok területén, amelyek kihangsúlyozzák a textúrát és a témát, háromdimenziós megjelenést biztosítva a képeknek. A film kreatív tulajdonságai, melyek nem mérhetők csupán a felbontással életre kelnek aFUJIFILM X-Pro2 kamerával.

Az első modell egy újonnan kifejlesztett érzékelővel a kiváló képminőséghez
Az újonnan kifejlesztett 24.3MP ;APS-C X-Trans CMOS III szenzor az X szériás kamerák eddigi legnagyobb pixelszámával büszkélkedik. Egy XF objektívvel kombinálva, sokkal nagyobb felbontású képet kínál, mint csupán a használt pixelek száma. Ráadásul, a fázis észlelő pixelek nagyobb területen helyezkednek el, így gyorsabb és pontosabb fázis alapú AF teljesítményt kínálnak. A magas ISO érzékenység teljesítménye is javult a teljes érzékenységi tartományban — egészen a maximum ISO 12800 (kiterjesztett kimeneti érzékenység akár 51200) — megbízhatóan használható.

Új processzor növeli a sebességét és a képfeldolgozó kapacitást
Az új fejlesztésű X-Pro processzor motornak köszönhetően, körülbelül négyszer gyorsabb feldolgozási sebességet kínál, mint a hagyományos modellek. Maximalizálja az X-Trans CMOS szenzor III kapacitását, biztosítva a legjobb képminőséget és a szuper-gyors reakcióidőt. Ezen túlmenően, az érzékelő nagy sebességű képolvasás technológiájával, a hagyományos EVF kijelző 54fps sebessége is megnőtt, maximum 85fps *. Ezzel jelentősen csökkenthető a kép megjelenítés késedelme, mozgó tárgyak fényképezésénél. Körülbelül felére csökken az exponálás utáni képmegjelenítés, támogatott RAW tömörítés és javítottak a RAW adatok kezelhetőségén is.
FUJIFILM X-Pro2: Új CPU a nagysebességű képfeldolgozáshoz. Megnövelt puffer memória, még gyorsabb reagálás
fotoapparat.hu/freeimages.com