A SELPHY CP 1300-as nyomtatóval otthon is fotólabor minőségben lehet kinyomtatni a családi fotókat: a készülék 16,3 millió színárnyalatot, és színenként 256 árnyalatot képes előállítani, így a vele kinyomtatott képek színei valósághűek lesznek.

Lehet választani fényes és hárfomféle félfényes bevonat közül anélkül, hogy ehhez szükség lenne akár a papír, akár a tinta cseréjére. A nyomtatás előtt a SELPHY CP 1300 automatikusan felismeri a képek témáját és hátterét, eltávolítja a képzajt, javítja a fényességet. Ezzel a nyomtatóval igazolványképet is nagyon egyszerűen lehet házilag nyomtatni az arckeretező segítségével, ráadásul közvetlenül a nyomtatón igény szerint kiválasztható a nemzetközileg elfogadott 43 különböző képméretek valamelyike.

A SELPHY CP 1300-as beépített wifi-támogatásának köszönhetően kábelek nélkül is közvetlenül lehet nyomtatni rá akár wifis fényképezőgépről, okostelefonról, táblagépről. A nyomtató egyaránt kompatibilis az Apple iOS™ és Android™ platformokkal. A nyomtatót SD-kártyafoglalattal is felszerelték, amelyről ugyancsak lehet fényképeket nyomtatni.

Stílusos és nagyon egyszerűen kezelhető nyomtató három különböző színben (fekete, fehér és rózsaszín) érhető el, tervezői pedig olyan dizájnnal látták el, amely beleillik az otthoni környezetbe.

Forrás: canon.hu, fotoapparat.hu