Leica X Vario szemlátomást a Leica M génjeit hordozza. Ez azt is jelenti, hogy a készülék megalkotásakor a kompakt kialakítás mellett a legjobb nyagok felhasználása volt a fő szempont. A fedlap például erős alumíniumból készült, ahogyan a Leica M gépnél is.  A magnézium és alumínium felhasználásávalgyártott váz kényelmesen illeszkedik minden kézbe, a puha bőr bevonat pedig még tökéletesebb fogást biztosít.

Káprázatos képminőség

Leica X Vario fényképezőgép szokatlanul nagy képérzékelő, és csúcsteljesítményű zoom objektív kombinációjával rendelkezik. Ezzel még a legnagyobb,  f/3,5 fényrekesznél is, kreatív alkalmazásmódokat kínál az élességi síkok terén, hogy páratlan tér és mélység hatásokat érhess el. A tág zoom tartományú objektív határtalan alkotói lehetőségeket biztosít, bel- és kültéri fotózáshoz egyaránt.

Intuitív kezelés

Ami a kezelést illeti, a Leica X Vario a Leica M vezérlési elveit követi. A kezelés meggyőzően egyszerű elgondolása minden tekintetben a leglényegesebb beállításokra szorítkozik. Valamennyi funkció és vezérlési lehetőség látványosan jelenik meg, a beállítások minden fotós helyzetben elvárható gyorsasággal végezhetők el. Az igazán felhasználóbarát menü a nagy felbontású, 3 hüvelykes monitoron jelenik meg, minden beállítási lehetőség egy pillantásra jól áttekinthető.

Full-HD videó

Kompakt mérte ellenér a Leica X Vario nagyot alkot. 1920x1080 képpontos, 30 képkocka/másodperces full-HD videó felvétel készítésére alkalmas. Sőt a full HD felvételeket internet barát mp4 formátumban rögzíti, így átalakítás nélkül könnyedén megoszthatod őket a közösségi oldalakon. A kiváló kép mellett, a zajszűrő a hibátlan hangminőségről is gondoskodik.
fotoapparat.hu/freeimages.com