A Fuji új kamerája állítható nyomtatási fényerő beállítással rendelkezik, a sötétítés-világosítás ellenőrzés beállítja a színek intenzitását, világosabbá vagy sötétebbé téve a nyomtatást. A két zár gombbal tetszése szerint függőleges és vízszintes forgatást végezhet Két zár gombbal egyszerűen végezhet függőleges és vízszintes forgatást.

Derítő vaku (Intelligens vaku világosabb hátterekhez) emberek és hátterek éles rögzítéséhez nyújt segítséget. A Fujifilm Instax Mini 25 analóg fényképezőgép érzékeli a háttér fényerejét, a zársebesség ellenőrzéséhez. Még sötét szobában is is tisztán rögzíthető a háttér. Közelítő lencse akár 35 cm-ről fényképezve a témát Amikor virágokról, kicsi tárgyakról, vagy édességekről készít képeket, használja a zoom objektívet a téma nagyításához.

Speciális tükör önarcképek készítéséhez, így a selfyzés is magasabb szintre lép, hiszen ezzel a kamerával rögtön a kezedben tarthatod a végterméket. A Fujifilm Instax Mini 25 analóg fényképezőgépen a lencse melletti kis tükörrel érdemes ellenőriznie a képkeretezést egy tökéletes önarckép készítéséhez.

Egy gép, amelyet imádni fogsz, főleg ha megnézed ezt a videót:

(Forrás:fotoapparat.hu;fotstop.hu/Fotó:youtube.com)